- Низький вміст жирів
- Низькокалорійний
- Не містить холестерину
- Чотири порції одинарних
- Оригінальний продукт
- Готується миттєво! Просто додайте гарячої води
- Кошерний продукт/парве
- Не містить глютену
- Веганські продукт
- Органічне походження підтверджено Міністерством сільського господарства США
- Смачний суп всього за кілька секунд
- Органічне походження продукту підтверджено Міжнародним комітетом по гарантії якості (QAI)
- Зручність без компромісів
Історія супу місо Miso-Cup
Місо — це одне з найважливіших азіатські страви, воно було створено давніми китайцями більше двох тисяч років тому. Пізніше буддійські ченці привезли це чудове блюдо з сої в Японію, де воно перетворилося на смачний місо-суп, який так подобається нам зараз. Спочатку місо призначався тільки для знаті, але потім став популярним серед більш широких верств населення, а в наші дні став цінним основною стравою на кухнях по всій Азії. Завдяки популярності японської кухні місо суп став любимо по всьому світу за його чудовий смак і унікальну поживну цінність.
Щоб суп Miso-Cup містив менше натрію, фахівці з харчування ферментують органічні соєві боби і органічний рис за допомогою традиційної культури, відомої як "коджі". Для регулювання процесу ферментації вони використовують сіль, час і тиск, створюючи кулінарне скарб, відоме як місо. Ми піддаємо сублімації різновиди їх свіжого непастеризованого місо з пониженим вмістом натрію і додаємо обрані інгредієнти, такі як органічний цибулю і органічний тофу, щоб доповнити смак Miso-Cup.
Як і йогурт, місо є живою їжею. Ось чому Edward & Sons так прагне використовувати дорогі методи сублімації, що дозволяють зберегти максимальну кількість живих культур, завдяки яким так цінується свіжий місо. Miso-Cup володіє насиченим приємним смаком і не містить холестерину і транс-жирів. Приготуйте у відповідності з інструкцією і насолоджуйтеся зручним розчинним супом вже через кілька секунд або поекспериментуйте з Miso-Cup, використовуючи її як універсальну приправу для сендвічів, соусів, підлив і багато чого іншого!
*Цей суп містить на 65% менше натрію, тобто, на 520 мг натрію менше в кожній порції, що менше, ніж 780 мг/порцію, які в середньому містяться в розчинних місо-супи провідних брендів.
Рекомендації по Застосуванню
Розведіть вміст 1 конверту в 240 мл гарячої води. Перемішайте. Приємного апетиту!
Порада: при приготуванні будь-якого супу ви можете додати в нього вміст в потрібній кількості для поліпшення смаку і підвищення поживної цінності.
Інші Інгредієнти
Ліофілізований місо * (соєві боби * рис *, культура шкіри [aspergillus oryzae], морська сіль), ліофілізований тофу * (соєві боби *, сульфат кальцію, нигари [хлорид магнію]), цибульний порошок *, зелена цибуля * петрушка *, водорості вакаме.
* Органічні інгредієнти
Алерген: містить соєву.
Склад | ||
Розмір порції: 9 м (один конверт) | ||
Порцій в упаковці: 4 | ||
Кількість на порцію | % від добової потреби* | |
Калорії | 35 | |
Калорії з жиру | 5 | |
Всього жирів | 0,5 г | 1% |
Насичений жир | 0 м | 0% |
Транс-жир | 0 м | |
холестерин | 0 мг | 0% |
натрій | 390 мг | 16% |
калій | 65 мг | 2% |
вуглевод | 5 г | 2% |
Sugars | 3 р | |
білка | 2 г | |
Вітамін А | 0% | |
Вітамін С | 0% | |
кальцій | 0% | |
Залізо | 0% | |
Не є значним джерелом волокна. * Відсоток денної норми засновані на дієті 2000 калорій. Ваші денні значення можуть бути вище або нижче залежно від ваших потреб в калоріях. |
Основні | |
---|---|
Виробник | Edward & Sons |
Користувацькі характеристики | |
Бренд | Edward & Sons |
Кількість | 36 м |
Форма | Пакетик |
Форма випуску | Пакетик |
- Ціна: 301 ₴