Frontier Natural Products, Порошок винного каменю 16 унції (453 р)
803 грн
- Під замовлення
- Код: FRO-02305

- Не піддавався опроміненню
- Кошерний продукт
Порошок винного каменю (бітартрат калію) або винна кислота — шипуча кислота, побічний продукт виноробства. Цей кислий порошок використовується в кулінарії і для інших господарських цілей, включаючи стабилизирования яєчного білка, підвищення його стійкості до нагрівання; запобігання кристаллизирования цукрового сиропу, зменшення знебарвлення овочів при кип'ятінні.
Винний камінь в природному вигляді міститься в багатьох фруктах, але зазвичай він виходить в процесі виготовлення вина. Під час ферментації винограду, кислий винно-кислий калій кристалізується у винних діжках. Кристали збирають і очищають для отримання білого, кислого, не має запаху, порошку.
Рекомендації по Застосуванню
Використовуйте в своїх рецептах.
Коричне безе
3 яєчних білка
1/2 ч. л. ванілі
1/2 ч. л. кориці
1/8 ч. л. винного каменю
1/2 чашки цукру
1/8 ч. л.
Ягідна суміш
1 упаковка суміші заморожених ягід
1/4 чашки червоного вина
свіжозмелену перець (1 шт.)
Спосіб застосування
Приготуйте меренги заздалегідь: збийте яєчні білки в піну, додайте ваніль, корицю і винний камінь. Збивайте до утворення м'яких піків. Потроху додавайте цукор і збивайте до пружності.
Розкладіть на деку, підстеливши пергамент або вощений папір. Надайте форму кола діаметром 4 дюйма. За допомогою ложки зробіть в центрі кола "колодязь". Готувати 1 1/2 години при температурі 175 градусів. Не відкривати духовку. Вимкнути плиту і залишити меренги всередині ще на 1 1/2 години.
Тим часом, змішайте ягоди, вино і цукор разом, нехай ягоди напитаются соком в холодильнику. Розкладіть ягідну суміш на меренги.
Ідеї кухаря
Ви можете додати трохи сорбету, збиті вершки або заморожений йогурт.
Основні | |
---|---|
Виробник | Frontier Natural Products |
Користувацькі характеристики | |
Бренд | Frontier Natural Products |
Кількість | 453 р |
Форма | Порошок |
Форма випуску | Порошок |
- Ціна: 803 грн