Продавець Vitamins — інтернет-магазин вітамінів та мінералів розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
2745 відгуків
% за платіж післяплатою - за НАШ РАХУНОК!!!
+380 (44) 333-44-41
+380 (98) 333-44-70
+380 (50) 333-44-70
+380 (93) 170-29-16
вул. Японська, 7, Львів, Україна
Кошик
Vitamins — інтернет-магазин вітамінів та мінералів
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Frontier Natural Products, Мелена іспанська паприка, солодка, 16 унцій (453 р), фото 2

Frontier Natural Products, Мелена іспанська паприка, солодка, 16 унцій (453 р)

635 грн

  • Немає в наявності
  • Код: FRO-00177
Frontier Natural Products, Мелена іспанська паприка, солодка, 16 унцій (453 р)
Frontier Natural Products, Мелена іспанська паприка, солодка, 16 унцій (453 р)Немає в наявності
635 грн
+380 (44) 333-44-41
  • +380 (98) 333-44-70
  • +380 (50) 333-44-70
  • +380 (93) 170-29-16
+380 (44) 333-44-41
  • +380 (98) 333-44-70
  • +380 (50) 333-44-70
  • +380 (93) 170-29-16
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

  • Capsicum Annuum
  • Не піддавалася дії радіації
  • Кошерно

Паприка - солодкий, але гоструватий родич перцю чилі - використовується для додання теплого натурального кольору і м'якого пряного смаку супів, тушкованих страв, страв із злаків і різноманітних закусок.

Відома також як червоний солодкий, або запашний перець, паприка (Capsicum annuum) більший і набагато м'якше, ніж перець чилі. Це трав'яниста однорічна рослина виростає на висоту від 0,5 до 1,5 метрів, Іноді його стебла дерев'яніють біля підніжжя, а листя у верхній частині набувають темно-зелений колір, тоді як знаходяться нижче залишаються світліше. Воно має білі квіти, а плід спочатку має зелений колір, потім змінюючи забарвлення на червоний, коричневий або фіолетовий; червоні плоди збираються - їх і називають паприкою.

Домашня паприка має свіжий трав'яний смак, тоді як іспанська різновид гостріше, а угорська має більш насичений смак. Але останнім часом іспанська і угорська паприки стали схожі, так як виводяться сорти угорського перцю, нагадують більш солодкі іспанські сорти. Втім, вони все ще розрізняються за зовнішнім виглядом; угорські та домашні перці загострені, а іспанські - більш дрібні і круглі. Гострі види паприки отримують додаванням до порошку кайенского перцю, підвищує гостроту.

Паприку поділяють на класи: іспанська паприка має три різновиди (солодка, напівсолодка і гостра), а угорська - не менше семи (вишукана особливої якості, делікатесна, вишукано гостра, рожева, благородна солодка, напівсолодка і гостра). До речі, найяскравіші сорти червоного перцю - не найбільш гострі. Насправді світло-червоний і світло-коричневий сорти гостріше яскравих сортів. Самий м'який смак у іспанських сортів; угорські трохи гостріше. Хоча до цих пір ведуться суперечки про деталі, вважається, що перші рослини перцю (гостріше сьогоднішньої паприки) привезли в Угорщину (славиться паприкою) в 17 столітті. У 19 столітті в ході конкурсу на кращу мелену паприку двоє братів-угорців представили м'який сорт паприки, відокремивши перець від насіння і стебел. Ці частини плоду володіють високим вмістом капсаїцину, що відповідає за гостроту. У 1937 році вчений, який вивчав вітамін С на перцях паприки, удостоївся Нобелівської премії. Ці перці містять в сім разів більше вітаміну C, ніж апельсини.

Рекомендації по Застосуванню

Паприка віддає смак і колір при нагріванні. Також вона легко загоряється, купуючи коричневий колір і гіркий смак. Тому намагайтеся не готувати її дуже довго (наприклад, в сковороді).

Ароматно-солодка і яскрава паприка - відмінна приправа, яку варто мати під рукою. Використовуйте її для додання приємного кольору і злегка пікантною солодощі будь-якої страви. Спробуйте її з сирами і пастами, закусками, салатами, маринадами, стравами з яєць і копченостями. Додавайте її в борошно для посипання м'яса (в тому числі м'яса птиці) та морепродуктів, а також заправки для салатів для додання кольору і в якості емульгатора (в поєднанні з олією і оцтом). Паприка входить до складу іспанських, турецьких і португальських супів, запіканок і тушкованих страв, а також індійських курчат тандорі. Вона традиційно додається в угорський гуляш, папрікаш, м'ясні продукти і пряні ковбаски. Також ви виявите її в порошкових сумішах чилі.


Склад
Розмір порції: 1/4 ч. л. (0,7 м)
Кількість на порцію % від добової потреби*
Калорії 0
Калорії від жирів 0
Всього жирів 0 м 0%
Насичений жир 0 м 0%
Транс-жир 0 м
холестерин 0 мг 0%
натрій 0 мг 0%
Всього вуглеводів 0 м 0%
Дієтичне волокно 0 м 0%
Sugars 0 м
білка 0 м
Вітамін А 6%
Вітамін С 0%
кальцій 0%
Залізо 0%
* Відсоток денної норми засновані на дієті 2000 калорій.
Характеристики
Основні
Виробник Frontier Natural Products
Користувацькі характеристики
БрендFrontier Natural Products
Кількість453 р
ФормаПорошок
Форма випускуПорошок
Інформація для замовлення
  • Ціна: 635 грн

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner