Frontier Natural Products, Органічні Нарізані Пластинки Кориці, 1/4 - 1/2" 16 унції (453 р)
1 046 ₴
- Під замовлення
- Код: FRO-02888
- Cinnamomum Burmannii
- USDA Organic
- Кошерний
- Органічні по QAI
Кориця - це найпопулярніший з спецій - приходить з кори вічнозеленого дерева. Кориця в солодкий, пряний і теплий аромат додає їдкий солодкість ваших улюблених спечених позитивних героїв. Ви також можете використовувати його, щоб додати глибину аромату солоних страв, а також.
Кориця - це найпопулярніший з спецій - приходить з кори вічнозеленого дерева. Кориця в солодкий, пряний і теплий аромат додає їдкий солодкість ваших улюблених спечених позитивних героїв. Ви також можете використовувати його, щоб додати глибину аромату солоних страв, а також.
Хоча часто використовуються як синоніми, касія і кориця не те ж саме. Cinnamomum касії (вирощують в основному в Китаї та Індонезії) червонувато-коричневий і пікантно солодким, в той час як Cinnamomum zeylanicum (з Шрі-Ланки та Індії) є любителем кольору і м'який. Касії, як правило, підходять для його більш інтенсивного кольору і аромату.
Korintji (товсте перо кориця) і Батавие (тонке перо кориця) два типу C. касії. Korintji походить від більшої висоти, ніж ескаріол і має трохи більш інтенсивний червоно-коричневого кольору і гострий смак кориці; це вважається тим краще різноманітністю. Є багато видів касії, в тому числі С. aromaticum (з Китаю), C. burmannii (Індонезія), і С. loureirii (з В'єтнаму або Сайгон). Правда кориці, також відома як Цейлон кориця, отримують з C. Verum, вирощений в Шрі-Ланці. Це засмага і дуже м'який.
В'єтнамський (Cinnamomum loureirii)
Формально відомий як Сайгон кориця, цей спеціальний сорт відновлюється популярності в США, після більш ніж 20-річної відсутності. Порівняно з індонезійськими типами, в'єтнамські кориці мають чітко солодкий смак і виключно високий вміст летких олії. Гурман кухаря оцінив його як сама висока якість кориця в світі.
Китайська (Cinnamomum aromaticum)
Китайські кориці володіють характеристиками, подібними з тими, В'єтнамської корицею, але з менш інтенсивним ароматом. У Китаї, кора, як правило, знімають з дерев, починаючи з 10-річного віку і триває до тих пір, як 30 років.
цейлонський (Cinnamomum Verum)
Цей кориця є рідною для Шрі-Ланки (хоча виріс в Індії, Східної та Вест-Індії і Центральної Америки). Культивований сорт росте 8 до 10 футів і нагадує чагарник, а не дерево. Велика частина продукту в США продаються у формі олівця.
Korintje (Cinnamomum burmanii)
Найбільш часто зустрічається корицею в американських кухнях є індонезійської касу. Він поступає з більших висот і збирають трохи раніше, ніж китайська і в'єтнамська cinnamons. Korintje перекладається як «товсте перо» і судить за якістю на основі тієї частини дерева, яке заготовлюється (стовбур vs. філіал) і по довжині очищеної від кори дерева. Ми пропонуємо Вам високу якість Korintje кориці доступні.
Для того, щоб урожай кориці, всередині пульпа вічнозелених зішкрібають з, потім землі, і частина Quill (палички кориці) вибирає для сушіння і сортування за розміром, кольором та якістю. Обрізі і шматки відходів продаються як кориця чіпси або використовувати для відгонки ефірної олії. Кориця потім сортують за якістю. Ранг кориця має високий вміст олії і найбільш інтенсивний смак і аромат. Крім того, Пір'я збирають для Сорту кориці повинен бути один метр в довжину і взяті з основного стовбура дерева.
кориця цінується сьогодні його вторгнень, антисептичний і в'яжучий якості, і його цілюще значення все ще вивчається. Д-р Річард Андерсон, доктор філософії, провідний науковий співробітник Науково-дослідного центру Beltsville харчування людини Beltsville, штат Меріленд, наприклад, виявили, що з'єднання корицею покращують здатність організму використовувати інсулін для підвищення рівня глюкози в крові. Ці результати є перспективними, особливо для хворих цукрового діабету.
Історія кориці пронизана легенди, екзотичні торгових шляхами і боротьба за монополію. Древні китайці вважали, що касії дерево - який процвітав в саду Раю на річці Хуанхе - був «Древо життя». Вживання в їжу плоди його, вони сказали, що призвело до безсмертя. Стародавні єгиптяни використовували корицю в лікувальних цілях і бальзамуванні, а стародавні римляни користувалися його вина, і як аромат, красу маззю і збудливий засіб. Коли Нерон вбив свою дружину, Поппею Сабіну, він вся корицю в Римі (річний запас імпорту) спалюється у вшануванні на її похорон.
Колумб шукав цю екзотичну пряність, а в 1505 році він був «виявлений» в Цейлон (нині Шрі-Ланка) португальським дослідником Лоренцо да Алмейда. Контроль кориця торгівлі означає владу; в 1760 році, вся Голландія була запашним, коли кориця поставка Амстердама були спалена в спробі зберегти ціни. У той же час, штраф за незаконний продаж однієї палички кориці під час голландського контролю смерті!
Рекомендації по Застосуванню
Корица является самым популярным в мире выпечки пряность. Вы узнаете его знакомый вкус и аромат в торты, хлеб, печенье, хлеб и пироги, вареники, пудинги, пирожные и мороженое. Это общепринятый в несладких блюдах, тоже - супы, чатни, кетчуп, маринады, сквош, уксусы и мясные глазури - и горячие напитки, такие как сидр, кофе, чай и какао.
Cinnamon дополняет фрукты, такие как абрикосы, вишни, яблоки, черника и апельсины. Овощи тоже - особенно морковь, шпинат и лук - усиливаются едкими сладостями корицы в.
у поєднанні з іншими спеціями (як гвоздика, мускатний горіх, кардамон, імбир, перець запашний і чорний перець), кориці проявляється у широкому спектрі спецій сумішей, у тому числі пирога гарбуза спеції, яблучний пиріг спеції, сидр сумішей, п'ять спецій порошок карі, засолювання спецій, навіть попкорн приправа!
Попередження
необлученным
Основні | |
---|---|
Виробник | Frontier Natural Products |
Користувацькі характеристики | |
Бренд | Frontier Natural Products |
Кількість | 453 р |
Форма | Розсипом |
Форма випуску | Розсипом |
- Ціна: 1 046 ₴