Frontier Natural Products, Органічні палички цейлонської кориці, 3 дюйма, справедлива торгівля, 16 унцій (453
2 560 грн
- Під замовлення
- Код: FRO-07007

- Органіка від МСХ США
- Сертифіковано справедливої торгівлею (TM)
- Органічний продукт, сертифікований
- Cinnamomum Verum
- Не опромінене
- Кошерний продукт
- Органічний продукт, сертифікований QAI
Про продукт: Cinnamomum Verum, виростає на Шрі-Ланці, вважається самої «справжньої корицею» у світі. Палички кориці цього виду часто називають як цейлонські або «м'які», оскільки вони володіють відмінними фізичними характеристиками, вони більш м'які і солодкі на смак, ніж звичайна кориця.
Про обробці: Цейлонські палички кориці збирають з вічнозелених рослин, які виростають до 30-60 дюймів у висоту, мають світло-коричневі тонкі листки, які досягають 7 дюймів у довжину і ніжні біло-жовті квітки влітку. Кора, що складається з тонких довгих волокон флоеми (товщиною менше 30 мм) збирається з дерева цілий рік. Після збору врожаю, кору ферментують протягом 24 годин, перш ніж зовнішній шар кори відпадає, оголивши ніжний внутрішній шар, який легко ріжеться на невеликі палички при невеликому тиску. Цейлонські палички кориці мають пряним, солодким, ніжним смаком і набагато більш приємним ароматом, ніж у звичайній кориці.Кориця є найпопулярнішою в світі спеції для випічки. Ви дізнаєтеся її знайомий смак і аромат тістечок, хліб і печиво, а також пироги, вареники, пудингах, пиріжках і морозиві. Вона також поширена як у солоних страв, наприклад в супах, чатні, кетчупах, соліннях, сквош, уксусах і м'ясних стравах, так і в гарячих напоях, таких як сидр, кава, чай і какао.
Кориця доповнює смак таких фруктів, як абрикоси, вишня, яблука, чорниця і апельсини. А також смак овочів, особливо моркви, шпинату і цибулі - посилюється солодкістю кориці.
Добре що поєднується з іншими спеціями (наприклад, гвоздикою, мускатним горіхом, кардамоном, імбиром, запашним або чорним перцем), корицю також можна часто знайти в складі таких пряних сумішей, як спеції для гарбузового, яблучного пирога, для сидру, каррі і навіть для попкорну!
Рекомендації по Застосуванню
Запечені яблука з журавлиною
Інгредієнти
1 фунт смачних яблук
2 склянки промитої і відібраної свіжої журавлини
1/4 склянки родзинок
1/4 стакана меда
2 столовые ложки растопленного маргарина
1/2 чайной ложки молотого мускатного ореха
1/2 чайной ложки экстракта ванили
4 палочки корицы
1/2 чайной ложки апельсиновой цедры
3/4стакана апельсинового сока
Инструкции
Разогрейте духовку до 350 градусов. Вырежьте в яблоке углубление. В обрезанной верхушке яблока удалите хвостик , оставив небольшое отверстие, в которое затем вставите палочку корицы. Сделайте углубление я блоке с помощью приспособления для нарезки шариков из дыни. Удалите ядро. Вырезайте углубление осторожно, чтобы не проколоть кожицу. Мякоть порежьте. Отложите.
Змішайте журавлину, родзинки, нарізану м'якоть яблука, апельсиновий сік, маргарин, мускатний горіх, ваніль і апельсинову цедру в мисці середнього розміру. Залийте цю суміш всередину підготовлених яблук і розкладіть їх в спеціальне блюдо для випікання. Видаліть з обрізаною верхівки яблука хвостик і застроміть туди паличку кориці. Викладіть будь-яку додаткову начинку навколо яблук і випікайте в попередньо розігрітій духовці до готовності, близько 45 хвилин.
Основні | |
---|---|
Виробник | Frontier Natural Products |
Користувацькі характеристики | |
Бренд | Frontier Natural Products |
Кількість | 453 р |
Форма | Порошок |
Форма випуску | Порошок |
- Ціна: 2 560 грн