- Сертифіковано за стандартами справедливої торгівлі
- Органічне походження підтверджено Міністерством сільського господарства США
- Чорний перець
- Продукт не піддавався опроміненню
- Кошерний продукт
- Органічне походження продукту підтверджено Міжнародним комітетом по гарантії якості (QAI)
Наш "TGSEB" (Tellicherry Garbled Special Extra Bold) являє собою органічний чорний перець максимально можливої якості, відібраний з найбільш великих плодів — забезпечують багатий і насичений перцевий аромат. Чорний перець Теличерри універсальний — його використовують для поліпшення смаку безлічі блюд. Додайте в м'ясо, овочі, бобові, салати, пасту..
Наукова назва: Piper nigrum L.
Чорний перець-горошок, одна з найпопулярніших спецій світу, насправді є незрілими зеленими плодами (ягодами), висушеними на сонці після ферментації. Чорний, білий і зелений перець походить від деревного тропічного рослини Piper nigrum.
Ягоди перцю спочатку мають зелений колір; у міру дозрівання вони червоніють. Період їх збирання (і очищають їх від шкірки чи ні) визначає підсумковий колір приправи. Чорний перець збирають, поки ягоди ще зелені — не дозріли. Після висушування на сонці вони стають темно-коричневими і зморшкуватими. Білий перець отримують при зборі повністю дозрілих ягід, які потім очищають від шкірки і висушують. Зелений перець збирають перед дозріванням і консервують перед висушуванням. Багату історію перцю можна відстежити в записах стародавнього Риму, монастирських архівах Середньовіччя і записах перших торговців і дослідників. У 1180 році в Лондоні існувала Гільдія торговців перців — найвпливовіша гільдія того часу. Часто використовувався нарівні з грошима, перець використовувався для сплати податків, орендної плати, як придане або викуп. Коли Аларіх I обложив Рим, в якості викупу були витребувані золото, срібло і перець. (Золото і срібло вдалося швидко зібрати, з перцем ж виникли проблеми). Видобуток перцю багато в чому визначає історію торгівлі спеціями.
Ягоди перцю спочатку мають зелений колір; у міру дозрівання вони червоніють. Період їх збирання (і очищають їх від шкірки чи ні) визначає підсумковий колір приправи. Чорний перець збирають, поки ягоди ще зелені — не дозріли. Після висушування на сонці вони стають темно-коричневими і зморшкуватими. Білий перець отримують при зборі повністю дозрілих ягід, які потім очищають від шкірки і висушують. Зелений перець збирають перед дозріванням і консервують перед висушуванням. Багату історію перцю можна відстежити в записах стародавнього Риму, монастирських архівах Середньовіччя і записах перших торговців і дослідників. У 1180 році в Лондоні існувала Гільдія торговців перців — найвпливовіша гільдія того часу. Часто використовувався нарівні з грошима, перець використовувався для сплати податків, орендної плати, як придане або викуп. Коли Аларіх I обложив Рим, в якості викупу були витребувані золото, срібло і перець. (Золото і срібло вдалося швидко зібрати, з перцем ж виникли проблеми). Видобуток перцю багато в чому визначає історію торгівлі спеціями.
Наукова назва: Piper nigrum
Рекомендації по Застосуванню
Для отримання найсвіжішого аромату і смаку размолите цільні зерна за необхідності або виставте на стіл млин для перцю. Свіжозмелену перець особливо хороший соус сальса, салатах, з пастою або в супі. Цілі зерна перцю також використовуються для засолювання, в маринадах, з м'ясом і супами. (Покласти в марлевий мішечок або невелику сіточку для легкого видалення.)
Сертифікований органічний цільний чорний перець (piper nigrum)
Основні | |
---|---|
Виробник | Frontier Natural Products |
Користувацькі характеристики | |
Бренд | Frontier Natural Products |
Кількість | 453 р |
Форма | Порошок |
Форма випуску | Порошок |
- Ціна: 1 420 ₴