- Кошерний продукт: молочне
- Не містить глютену
- Автентичний індійський продукт
- Насичені екзотичні спеції, прості у використанні
- Спеціальна суміш, розроблена шеф-кухарями мережі ITC Hotels
- Лідери у виробництві екологічних продуктів в Індії
- ITC: Постійні цінності
Шедевр шеф-кухарів готелів ITC для створення індійського смаку тікка-масалов, апетитного страви зі штату Пенджаб на півночі Індії.
Рекомендації по Застосуванню
Рецепт приготування на плиті
- Тікка-масала з куркою: на сковорідку викласти весь вміст пакета Kitchens of India's Tikka Masala Curry Paste і ретельно змішати з 300 мл (1 ¼ води) води, додати 1 фунт (450 г) очищеної від кісток курки, шматочками. Доведіть вміст до кипіння, накрийте кришкою і тушкуйте 15-20 хвилин або до тих пір, поки куряче філе не приготується. Помішуйте час від часу.
- Тікка-масала з овочами: на сковорідку викласти весь вміст пакета Kitchens of India's Tikka Masala Curry Paste і ретельно змішати з 300 мл (1 ¼ води) води, додати 7 унц. (1 ½ - 2 чашки) різних нарізаних овочів (наприклад, картоплі, капусти, зеленого горошку, цвітної капусти, моркви, грибів і так далі) і сир. Доведіть до кипіння, накрийте і тушкуйте 18-20 хвилин або поки овочі не будуть готові. Помішуйте час від часу.
Рецепт приготування в мікрохвильовці
- Тікка-масала з куркою: в ємності для мікрохвильової печі змішайте всі інгредієнти, як зазначено в рецепті для сковороди. Накрийте чашу і готуйте на режимі High (900 ватт) протягом 10-12 хвилин або до тих пір, поки куряче філе не буде готове.
- Тікка-масала з овочів: в ємності для мікрохвильової печі змішайте всі інгредієнти, як зазначено в рецепті для сковороди. Накрийте чашу і готуйте на режимі High (900 ватт) протягом 12-15 хвилин або до тих пір, поки овочі не будуть готові.
Рекомендоване дозування: щоб соус став густішим, додайте 1 чайну ложку масла. Потримайте під кришкою 10 хвилин. Прикрасити порізаними листям кінзи. Подавайте з гарячою коржем нан, хлібом або відварним рисом.
Інші Інгредієнти
Томатна паста, цибулю, олію, часник, спеції, сухе знежирене молоко, сіль, імбир, молоко, вершковий порошок, цукор і екстракти прянощів (паприка-олеорезин).
Містить молоко. Інформація про алергії: Проводиться на об'єкті, який обробляє арахіс, соєві боби, горіхи і пшеницю.
Попередження
Використовувати одразу ж після розтину. Не використовуйте внутрішній пакет, якщо він протікає або здувся.
Зберігати в сухому прохолодному місці.
Склад | ||
Розмір порції: ¼ упаковки (25 г) | ||
Порцій в упаковці: 4 | ||
Кількість на порцію | % від добової потреби* | |
Калорії | 90 | |
Калорії від жиру | 45 | |
Всього жирів | 5 г | 8% |
Насичений жир | 1 г | 5% |
Транс-жир | 0 м | |
холестерин | менше 5 мг | 1% |
натрій | 600 мг | 25% |
Всього вуглеводів | 9 г | 3% |
Дієтичне волокно | 2 г | 8% |
Sugars | 5 г | |
білка | 2 г | |
Вітамін А | 0% | |
Вітамін С | 0% | |
кальцій | 6% | |
Залізо | 4% | |
* Відсоток денної норми засновані на дієті 2000 калорій. Ваші щоденні значення можуть бути вище або нижче залежно від ваших потреб в калоріях: |
Калорії: | 2000 | 2500 | |
Всього жирів | Менше, ніж | 65 г | 80 г |
Сидів. Жир | Менше, ніж | 20 г | 25 г |
холестерин | Менше, ніж | 300 мг | 300 мг |
натрій | Менше, ніж | 2400 мг | 2400 мг |
Всього вуглеводів | 300 г | 375 г | |
Дієтичне волокно | 25 г | 30 г | |
Калорії на грам Жир 9 • Вуглеводи 4 • 4 Білки |
Користувацькі характеристики | |
---|---|
Бренд | Kitchens of India |
Кількість | 100 г |
Форма | Паста |
Форма випуску | Паста |
- Ціна: 168 грн